#1 19-03-2009 22:06:32

Gracz
Gość

Ósemka - II Liga ?

Jak Sądzicie Czy Ósemka Wejdzie Do 2 Ligi ? smile

#2 20-03-2009 19:15:33

Tylko Ósemka
Gość

Re: Ósemka - II Liga ?

Hmmm ja bym się bał o to świecie ostatnio byłem na ich stronie www z forum, to jacyś fanatycy, cały czas jakieś sparingi mają, może być ciężko z nimi. Ale jeżeli nie teraz to kiedy się pytam ??

#3 27-03-2009 12:41:45

kibol
Gość

Zeby tez wloclawek nei namieszal  przzeciez ze swieciem grali 4 mecze i jest po 2-2 WIEC  podejrzewam ze byle kto nei gra do meczu o 18 15

#4 30-03-2009 12:06:37

wot
Gość

Udało się, martwi mała liczba kibiców i słaby jak na ósemkę doping, a bywało nieraz przepięknie, Teraz mamy następne baraże byc może w Skierniewicach tylko nie możemy dac plamy z dopingiem. Przydałyby się szaliki jakaś sektorówka a może mniejsze flagi. Musi się udać tylko gdzie ta młodzież

#5 01-04-2009 23:19:13

LoL69
Gość

No najlepszy doping byl na barazach 3 lata temu wtedy konfeti bembny spiewy na tetmajera hali ale to juz stare czasy cieszmy się z tego co mamy , mamy słaby doping ale 2 lige bedziemy mieli chociaż ;]

#6 02-04-2009 16:03:44

Tylko Ósemka
Gość

Dali radę chłopaki są już rozpiski na następny turnament, wie ktoś ile jeszcze muszą wygrać aby dostać się do 2 ligi ??

#7 03-04-2009 12:17:02

wot
Gość

Ile by nie musieli wygrać to powinni wygrać wszystko zbudowana jest mocna ekipa po to żeby wygrywała, ale bez kibiców to się nie uda. Tak naprawdę to 2 lata temu były super baraże ale ja pamiętam piewrwsze baraże w Skierniewicach bodajże w 2004 r. wtedy był czad nie było serpentyn ale za to był taki huk że było nas słychać koło MCK i tyle ludzi że nie było czym oddychać a w przerwie otwierali drzwi ewakuacyjne żeby trochę przewietzyć halę. Nie wiem co teraz dzieje się z kibicami ale zaczyna być tak jak w łowiczu cicho jak na cmentarzu. Zawsze mieliśmy lepszych kibiców a i zwodnicy którzy przyszli chwalili że u nas gra się super. Tak na poważnie to musza wygrać minimum dwa meczy żeby wejść dalej podobno Leszno jest poza zasięgiem zawodnicy pierwszoligowi, do ogrania jest Jagiellonka (ale basket też miał być ograny przez KK Świecie) wielak niewiadoma to Viking Rumia zawsze było tam ciężko i były świete drużyny ale wszystko może się zdarzyć. Więc nie czekamy na zawodników i kibicjemy tak jakby zwycięstwo od nas zależało. Wszyscy na  halę z czym kto ma.

#8 04-04-2009 12:30:29

Polo
Gość

Myślę, że mamy szanse wygrać ale to tylko za sprawą sędziów. Jeśli tak będa sędziowali jak w ostatnim turnieju to mamy szansę za rok startować do I ligi. Nie daj Bóg jak byśmy mieli grać gdzie inndziej np. W-wa, Włocławek czy Świecie. Poprostu poza naszym łódzkim województwie.
Ciekawi jak będzie wycierana pagłoga chyba gościu przebierze sie tym razem w dres bo sobie krawat pobrudzi.
Młodzi weście się do roboty z kibicowaniem i walcie mocno w bębny.

#9 07-04-2009 11:50:12

Pedro
Gość

Re up:
"Młodzi weście się do roboty z kibicowaniem i walcie mocno w bębny."
A stary moze niech slownik do reki weŹmie bo zamiast jadowitego postu wyszedl zalosny...

#10 07-04-2009 16:11:42

Marcin Gortat
Gość

Kibice chyba znudzeni są tym że cały czas siedzimy w tej III lidze, takie są moje odczucia. Ja nie przestałem wierzyć myślę że to będzie ten rok !!!

#11 07-04-2009 23:21:48

Siemano
Gość

Jak Chodzi o baraże w 2004 i o ten doping zgadza się były extra ale to było 5 lat temu , wszystko się pozmieniało np Nowi Zawodnicy , Nowa Hala itd ... Nie wiem czy tak jest ale seniorzy się troche oddalają od Ósemki w tym sensie ze jak by to byly 2 inne kluby smile ale dobrze 2 liga nigdy nam się nie udawało teraz bedzie chociaż na co popatrzeć Zawodnicy styl gry itd smile

ŻYCZĘ ÓSEMCE ŻEBY ZDOBYŁA MISTRZOSTWO III LIGI i WESZŁA DO II A TAM WYWALCZYŁA DOBRE SŁOWO O SOBIE smile , Pozdrawiam Kibic !

#12 08-04-2009 11:46:09

marian
Gość

jeśli chcecie wiecej kibiców to zbierajcie znajomych ktorzy nie bedą sie bali śpiewać a nie wszyscy klapną na dupach i ch.... takich w lesie trzeba wysadzić,pokażmy ze my też potrafimy!!!!!!!!!!!!!!! Ósemka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#13 14-04-2009 00:31:04

ja123
Gość

musimy cos zorganizowac bo zostal juz tylko tydzien!

na hali sa 2 bembny trzeba zebrac tylko duzo osob zeby zajac caly ostatni sektor!!

zbierac kto kogo moze i jedziemy

#14 16-04-2009 14:36:15

MJ
Gość

Czemu żadne skierniewickie media nie informują w ogóle o meczach sparingowych? Tylko mecze mistrzowskie są ważne? Może kibice chcieliby wiedzieć wcześniej w jakiej formie są zawodnicy. To jest kpina

#15 17-04-2009 13:28:01

Marcin Gortat
Gość

No to dziś o 20 lecimy z nimi !!

#16 17-04-2009 15:20:50

wot
Gość

Tak, zgadza się jedziemy ostro z dopingiem niech będzie jak dawniej

#17 20-04-2009 08:15:51

Pablo
Gość

Moze i druga ale co to za Ósemka gdzie w podstawowym skladzie gra jeden / dwochy zawodnikow ze Skierniewic a reszta z importu przykro troche. Tak czy siak gratuluje i miejmy nadzieje ze finaly tez zdominuja.

#18 20-04-2009 12:29:05

Magic
Gość

Pokaż mi drużynę gdzie grają sami rodowici mieszczanie. Czy jak ktoś się urodził w Żyrardowie w szpitalu a całe życie mieszka w Skierniewicach to powinien grać u nas czy w Żyrardowiance?

Ważne że reprezentują nasze miasto, nawet jakbyśmy mieli w składzie jednego, który będzie siedział na ławce to i tak MKS ÓSEMKA SKCE ! ! !

Pozdro gratulacje chłopaki

#19 21-04-2009 09:17:35

wot
Gość

Baraże finałowe będą w Lesznie w najbliższą sobotę i niedzielę może by tak zorganizować autokar i ruszyć w do Leszna na jeden mecz tak z 50 kibiców to byłoby coś. Wszyscy którzy chcą jechać proszę zgłaszać swój udział na razie tutaj a potem podam telefon i działamy dalej.

#20 21-04-2009 16:20:26

Pablo
Gość

Re Magic:
Nie pokaze Ci i to jest wlasnie smutne... ja wiem ze czasem sie nie da ale idac na mecz Ósemki Skierniewice nie wystarczy mi tylko nazwa tej druzyny ja chce tez widziec na boisku ludzi (wiekszosc) tych ktorzy tu mieszkaja ucza sie pracuja a nie jakis import wink rozumiesz ? Zabraknie kasy nie bedzie cos szlo to powiedz mi kto pierwszy podwinie ogon ?

#21 21-04-2009 16:57:29

MJ
Gość

Ale grając wychowankami nie da się nic ugrać, chyba że mielibyśmy najlepszą szkółkę koszykarską w Polsce. Ja wolę żeby grali w II lidze niż ciągle więdli w tym pipidówku jakim jest III liga łódzka

#22 21-04-2009 18:46:40

Pablo
Gość

Ja jestem ciekawy jak to za rok bedzie wszystko wygladac. Czy bedziemy takim lowickim zespolem ktory walczy o przetrwanie a utrzymanie sie w drugiej lidze zawdziecza bardziej szczesciu niz umiejetnosciom graczy wink czy moze skierniewicka Ósemka to juz bedzie skierniewicka jedynie z nazwy i pieniedzy sponsorow a reszta to beda przyjezdni. Bo jak tak to ja wybieram wygodny fotel i NBA tam sobie murzynow* (obcych) moge ogladac i to na poziomie o niebo lepszym...

p.s.
tongue a moze nie bedzie zupelnie inaczej. Zobaczymy co czas przyniesie.

#23 22-04-2009 23:35:50

Magic
Gość

Kolega ładnie wyjaśnił w skrócie, aby mieć samych wychowanków na tym poziomie to byśmy musieli od małego ich szkolić, obozy zagranica , sparingi, wykwalifikowani trenerzy, trenerzy od kondycji, a do tego potrzebna jest gruba kasa, pamiętajmy że to są Skierniewice nic takiego się nie stanie w najbliższym czasie. Dlatego lepiej pościągać talenty z większych bogatszych miast gdzie ten start mieli lepszy dać dobre kontrakty to wtedy nikt nie podwinie ogona i nie ucieknie.

No fakt jest że ta 3 liga łódzka to wieje nudą, nasi wygrywają 20 punktami ostatnia szansa na II ligę chłopaki stają się starsi wiecznie nie będą grać mają swoje życie prywatne.

Pozdro i powodzenia w Lesznie

#24 24-04-2009 19:38:14

Ina
Gość

Ja ma takie pytanie gdzie mogę zobaczyć galerię zdjęć z ostatnich meczy??

#25 24-04-2009 21:04:04

fotograf
Gość

Ina napisał:

Ja ma takie pytanie gdzie mogę zobaczyć galerię zdjęć z ostatnich meczy??

Zdjęcia będą niedługo na stronie internetowej Ósemki albo u mnie, jeszcze nie miałem czasu ich poprawić gdyż mam za dużo zajęć.