Kolejny mecz w najbliższą sobotę ze Szczecinem o godzinie 18. Ciekawe jak pójdzie MKS-owi
Czy to prawda że z nowym trenerem???Nigdzie nie ma o tym wzmianki a podobno jakiś nowy trener jest
Tak, Osemka weszla do drugiej ligi, ale zwolnili trenera, ktory tego dokonal... niezbyt ladnie ze strony klubu... czy ktos wie moze, kto jest nowym trenerem?
Doral Zetkana Nysa Kłodzko - MKS Skierniewice 56 : 81(5:16, 18:16, 19:23, 14:26)
Najważniejsze, że w tym meczu zagrali zawodnicy ze Skierniewic i każdy rzucił jakieś punkty!
i już macie odpowiedź dlaczego potrzebna była zmiana trenera
witam poszukuje kogoś kto będzie na meczu sobotnim ze stalą ostrów i mógłby mi chociaż co kwartę wynik podsylac sms-em, moje gg 323304
witam poszukuje kogoś kto będzie na meczu sobotnim ze stalą ostrów i mógłby mi chociaż co kwartę wynik podsylac sms-em, moje gg 3233046
Z tego co mi wiadomo to kibice ze Stali mają być, więc może niech ktoś z nich Ci wyśle wyniki co kwartę
znowu wygrana;)pod wodzą nowego trenera na razie dobrze.Ciekawe czy zostanie na następny sezon czy tylko do końca tego.
Witam! Pozdrowienia z Prudnika
witam poszukuje kogoś kto będzie na meczu sobotnim z Pogonią Prudnik i mógłby mi chociaż co kwartę wynik podsylac sms-em, moje gg 4270992
do usłyszenia!
piąta wygrana z rzędu brawo Ósemka,teraz występ Łowicza w play off jest uzależniony od Skierniewic,szkoda że to nie my gramy w najlepszej czwórce
jeśli Łowicz wygra z Kłodzkiem, Kutno u nas przegra to mają tyle samo punktów.. co jest brane pod uwagę w takim przypadku? ktoś wie ? ?
Mecze weekendowe odwołane
Polski Związek Koszykówki informuje, że w związku z tragedią w Smoleńsku wszystkie weekendowe mecze rozgrywek prowadzonych przez PZKosz zostają odwołane.
Źródło: PZKosz.pl
czy ktoś wie może czy w łowickiej amatorskiej zagra ktoś z ósemki?