No takim specem ze Ósemke wprowadzil do drugiej ligi co poprzedniemu trenerowi/trenerom nie udawlo sie przez X lat...
Krzychu dałby radę z taką ekipą ale do drugiej rundy później mogłoby go to przerosnąć.Chciałbym zobaczyć jak Krzychu Wiercioch instruuje krzycha wilangowskiego,to byłby niezły kabaret, ale niestety jest to niemożliwe chyba że znowu Krzycha zatrudnią.Tak czy siak TRZYMAM ZA WAS KCIUKI W II LIDZE.
A myślisz że Woźniak go instruował? Nawet jakby to myślę że Wilangowski wie sam jak ma grać.
tenZESPOLbyMOGLprowadzicKAZDYzTRYBUNmarianTOkoszykowkaLAT60Amamy2009rok!!!!WCIAZmaTEsameZAGRYWKIprzezXXXlatPROSZEwas
Wciąż te same skuteczne zagrywki z lat 60,znajomy to kogo proponujesz na coacha Ósemki.
Ja bym zostawił Woźniaka i wtedy go ocenił,może Wiercioch raz jeszcze ?Ale On pewnie by się nie zgodził bo nie chciałby przyjść na gotowe.Zaproponuj kogoś a może władze klubu Cię wysłuchają![]()
ale Jackson ma jeszcze ważny kontrakt z Lakersami i za dużo odszkodowania trzeba by zapłacić
a tak poważnie myślę że Sławek Paradowski by się nadał poprzednik Woźniaka chyba też grał w football
KOSZYKOWKAsieZMIENIAzROKUnaROKmarianaSCIANAehheNICwamNEIdaW2LIDZEb oTOjednakSCIANAod3ligiSAMIsiePRZEKONACIEmarianMozeJUZtrenowacKADETOWaleNIEporzadnyZESPOLw2lidzeTrzebaMNEICkogosNAtopieAnie!!!
ale wy jesteście banalni... z takim składem jaki mieli w tym roku nawet WACEK Z HALI poprowadził by ich do 2 ligi!!
Dla mnie to wy jesteście poprostu ŚNIEGOWYMI LUDKAMI, którzy stracili kontakt z rzeczywistością.
Jak się na czymś nie zna albo się nie jest blisko jakieś sprawy to się siedzi chicho a nie głupoty jakieś wypisuje. Pozdro.
Do II ligi ? panowie ja bym ich do ekstraklasy wprowadzil tylko ze podpadli mi pare razy szczegolnie ten Zielinski co godzinami pod prysznicem siedzi jak by wody nie widzial malo tego rozkreca prysznice
i zepsul grzejnik ostatnio.
ZNAJOMYWM napisał:
KOSZYKOWKAsieZMIENIAzROKUnaROKmarianaSCIANAehheNICwamNEIdaW2LIDZEb oTOjednakSCIANAod3ligiSAMIsiePRZEKONACIEmarianMozeJUZtrenowacKADETOWaleNIEporzadnyZESPOLw2lidzeTrzebaMNEICkogosNAtopieAnie!!!
Na razie Marian ściana w sparingach sobie nieźle radzi