#1 04-05-2009 17:50:19

DaRoD
Gość

Władze miasta

Opowiedzieć wam kawał??? W mieście dziur na drogach jak by myszy powyjadały a prezydent kupuje samochód za 120tysięcy. A może niech wynajmie grajka z fujarką to wyprowadzi mu te myszy z miasta. Ha ha ha
Śmieszne, nie??

#2 22-03-2010 10:00:05

kawał
Gość

Re: Władze miasta

Bardzo śmiesznie ciepło się zrobiło a buldożerów nie widać na wylocie na Łódź. Wiecie że wszyscy jeżdżą jednym pasem i zjeżdżają w ostatniej chwili na swój pas. Są takie wyrwy że dramat śmiesznie nie ?

#3 23-03-2010 23:43:05

majuz
Obywatel e-skierniewic

Re: Władze miasta

Witam.

Moi kochani przyjaciele. W trosce o nasze miasto wiele myśli, uwag i spostrzeżeń  umieściłem na stronach e-skierniewice. Na temat ul. Łódzkiej, czyli robót prowadzonych na tej ulicy pisałem już 16.07.2008 roku. Krytykowałem tok prowadzonych robót, tempo, technologie i nie jako  ignorant, laik. Przez wiele lat tego typu sprawy były moim chlebem powszednim. Byłem właścicielem firmy budowlanej zajmującej się uzbrojeniem terenu na terenie Warszawy. Doświadczenia z tamtych lat pozwalają  na ocenę skierniewickiej rzeczywistości z perspektywy warszawskiej. Napewno trzeba ując to w odpowiednim spektrum, ale zagadnienia sfery technicznej, już tu nie mają miejsca. A jak to wygląda w rzeczywistości, to widać na ul. Łódzkiej. Uznaję i obciązam za istniejący stan rzeczy wyłącznie władze miasta SKIERNIEWICE. Jak kolwiek byłem orendownikiem prezydenta Tręmbskiego, to uważam, że ul. Łódzka jest wielką plamą na tej prezydenturze.