No właśnie jak wam się podoba? :-) Bo ja dzień w dzień go remontuję i co tydzień na weekend klub wygląda inaczej. Dziś przyjechały 3 stoły bilardowe a za dwa tygodnie będą dwa darty i piłkarzyki. za 3 tygodnie otwieram już trzecią salę z lożami na wysokich podestach. Dużo pracy przede mną ale proszę o komentarze to w trakcie będę modyfikował plany
. Pozdro dla wszystkich.
Witam, co i jak z tym klubem? To znaczy kiedy w jakie dni i jakie godziny otwarty jest ten ze przybytek he he. Zaganiany pracą jestem więc nie dziwić się że pytam bo nie wiedziałem że coś się zmienia tu w tym mieście. Z chęcią odiwedzę.
narazie piątek sobota od 20.00. Mają wkrótce otwierać codziennie.
Sylwester w clubie uv cenna 150 para info w clubie .
Jak dla mnie klub bez płciowy ale może się rozwinie .
Pozdrawiam
Uważam że powinny byc organizowane imprezy tematyczne np z rozna muzyka. Np piatki lata 80 90 dla troche starszej mlodziezy a w soboty techno czy klubowa muza no nie wiem tak aby bylo dla kazdego. Przewaznie to kluby nastawiaja sie na muzyke dla młodej młodziezy a co z reszta? Czy juz ludzie po 30 czy 40 to nie moga nigdzie isc?
tez uważam że powinny byc wieczory tematyczne z muzyka dostosowana do wszystkich i nie sadze ze tylko najnowsze hity sa tylko dobre do tanczenia - a co z muzyka disco z lat 80 - 90, co z muzyka polska co z disco polo ktore teraz nie rozni sie linią melodyczna od piosenek zagranicznych ??
czy my już musimy tylko siedzieć przed TV w ciepłych kapciach ![]()
trzeba rozważyć każde za i przeciw a i może wychodzić na przeciw ludziom i proponować coś miłego dla każdego
DJ PHOENIX wymiata na winylach jako jedyny w tym mieście. Daje czadu na maxa!
Wiecie może co się dzieje z DJ-em FATIMA ? Jest czy go ni ma ?
UV jest już czynne cały tydzień i z tego co wiem szykuje nam DJ PHOENIX imprezowe czwartki.
a co myślicie o imprezach typu karaoke?
w UV są już telewizory i można mecza obejrzec a Dj PhoeniX obiecał
już wielki rzutnik i obiecał że będzie skakał z Małyszem (chyba za rzutnikiem),
lotki i bilard też już stoją, są promocje na barze szkoda ze nie rozdaje piwka
za free tak jak to było w oriencie.
Uv kojarzy mi sie jedynie ze starymi klimatami poczekalni a potem chyba havany czy coś takiego... byłam tam 2 razy i nie mogś wygłosić pozytywnej opini.... masakra.... mam nadzieję że wraz ze zmiana na uV zminił się też klimat .... po prostu trzeba to sprawdzić... zajrzę i oceni wtedy
))
byłem w czwartek i w niedziele w UV. Panie SKIERNIEWICZANIN po 30-tce. było ok.
w czwartek clubbing a w niedziele DISCO POLO.
...to niech Pan zajrzy w sobote wtedy już nie powie że jest ok...a co to się stało że właściciel zezwolił na disco polo przecież powiedział że jest zakaz disco bo ludzie nie chcą się bawić...wręcz przeciwnie bo z tego co mi wiadomo to wiecej ludzi by miał jakby zezwoli na puszczanie disco polo także i w soboty....a tak w soboty jest straszna lipa...
Witam moim skromnym zdaniem czas się ocknąć żaden porządny club nie puszcza muzyki tego typu czyli disco polo , owszem na życzenie większej grupy ok , a po za tym polecam promowanie muzyki typowo klubowej jak i typowego disco lat 60, 70 , 80 i może warto pomyśleć nad czarnymi piątkami
.Dj Phoenix nie raz słyszałem jak prowadzisz imprezy , i zapytam ,tak gdzie się podział tamten DJ .
To nie jest tylko moje zdanie ale wielu osób której niestety słysząc klimaty disco polo nie dali rady powiedzieli że niestety ten prosty typ muzyki im totalnie nie odpowiada . Pozdrawia i życzę sukcesów ![]()
Witam serdecznie!
powiem krótko, w branży muzycznej siedzę już ok 30 lat.
ludzie śmieją się z disco polo i krytykują tą muzykę więc dlaczego wciąż
powstają nowe kluby i nowe dyskoteki nawet w dużych miastach
gdzie grane jest tylko disco polo? I właśnie w tych dużych miastach
ludzie wciąż lgna jak muchy do (nie napiszę czego).........
Dlaczego na koncertach gwiazd disco polo jest po 3000-5000 ludzi?
Kluby z tą muzyką wyrastają w Polsce jak grzyby po deszczu a właściciele
dyskotek trzepią niezłą kaskę na tym.
Więc taka myśl przewodnia dla właścicieli:
NIE BÓJCIE SIĘ GRAĆ TEGO CO LUDZIE CHCĄ SŁUCHAĆ I PRZY CZYM CHCĄ SIĘ BAWIĆ!
Phoenix ja Cię pamiętam z warszawskiej Stodoły.
Dam Ci radę. nie przejmuj się opiniami kolegów z branży muzycznej.
Piszą tak dlatego że nie mają własnego lokalu jak Ty i Ci zazdroszczą.
Potrafiłeś zaryzykować to ciągnij to dalej.
Trzymam kciuki.
Witam!
moim skromnym zdaniem czas się ocknąć bo nadeszła wiosna a w UV
z tygodnia na tydzień jest lepiej i są dobre imprezki a po za tym polecam
promowanie muzyki typowo klubowej.
Ja uważam, że robienie wieczorów tylko z jednym rodzajem muzyki to błąd jeśli chodzi o takie miasto jak Skierniewice. Ilu fanów np czarnej muzyki będzie przychodzić na takie imprezy? Garstka. A inni przyjdą raz a potem już nie, bo moim skromnym zdaniem trudno jest przez kilka godzin słuchać jednego typu muzyki no chyba, że jest sie koneserem lub wybitnym znawcą. Nie oszukujmy się, większość ludzi słucha muzyki tylko dla zabawy i przyjemności, a niektórym to "słoń na ucho nadepnął" i ważne żeby był znany rytm aby nóżka pobujać, więc w sobotnie czy piątkowe wieczory powinna być po prostu różnorodność, nie dyskryminując żadnego rodzaju muzyki( nawet disco polo). Poza tym uważam, że grający Dj powinien po prostu wyczuć, nastrój i upodobania ludzi którzy przyszli i starać sie dopasować muzykę tak aby pasowała wszystkim.A tak na marginesie to czy aż tak bardzo ludzie garną sie do tańca? Dopiero jak wypija kilka piw to sa odważni. Taki to u nas zaścianek niestety. Czasami mam wrażenie, że ludzie w Skierniewicach nie potrafią się po prostu bawić.
Dodam jeszcze , że pomysł z karaoke może byłby fajny. Kiedyś byłam w namiocie "Żubra" nad zalewem i na karaoke były tłumy. Musi tylko ktoś to umieć poprowadzić i zachęcić ludzi.
a co to w uv to jakieś promocje są że czasami ośmiu dj-ów grywa za sterami na sobocie?
ps: zna ktoś rozkład jazdy na weekend? co się teraz dzieje w UV
Witam wszystkich serdecznie.
Również te rozgoryczone Panie "Przejazdem w Skierniewicach" którym odmówiłem włączenia Disco Polo w klubie ULTRAVIOLET.
Staramy się wprowadzić rzeczywiście pewną kolejność w klubie. DJów za sterami rzeczywiście jest koło 8. Ja, Nighthouse, CJ CoolMan, DJ Davis, DJ WM, DJ Herbert, DJ Hubi (z FTB), bywa TeQiero, Jakubek i kilku innych. Każdy ma swój styl, swoją muzykę, każdy gra na żywo i jest nas dwóch co zaprzęgają jeszcze czarne płyty. Podzieliliśmy sobie dni na pewne muzyczne kategorie:
Czwartek - promocje dla studentów (info w barze) muzyka Rock, Pop, dużo polskiej.
Piątek - muzyka czarna czyli Hip Hop, RnB, Reggae itp.
Sobota - muzyka klubowa, house, electrohouse itp.
Niedziela - Disco, Disco Polo, Country.
Dlatego że zarzuca się nam czasem, że jest patologia itd itp zabroniliśmy włączać Polo w inne dni niż niedziela. Ponieważ gramy dla Was, nie dla siebie czy kogoś szczególnego imrezy są klasyfikowane tylko z nazwy. Prawda jest taka że zawsze gramy to, przy czym się bawicie i impreza nie jest na siłę trzymana w danym klimacie.
Niestety opinie mówiące o tym że jest patologia są, jak sądzę pisane przez osoby mające z tego tytułu korzyści lub osoby złośliwe. Znam się z właścicielem Drugiego Domu i z właścicielem Art de Grand. W obu tych klubach też bywam i w obu widzę te same twarze co w swoim lokalu. Oznacza to że klienci krążą po klubach i nie jest to fair mówienie o tych samych ludziach że są patologią, podczas gdy za godzinę ktoś nazywa ich porządnymi klientami w innym lokalu. Mamy tą samą firmę ochroniarską co wszystkie inne skierniewickie kluby. Ochroniarze naprawdę się starają zapewnić Wam bezpieczeństwo. W lokalu nie ma ani bójek ani przysypiających klientów czy innych niestosownych zachowań, a klienci są wypraszani w momencie gdy "przeginają" zarówno jeśli chodzi o zachowanie czy o alkohol. Nie ma osób niestosownie ubranych czy brzydko pachnących, nieestetycznych itd itp.
Jeśli chodzi o muzykę którą ja uwielbiam i którą często grałem w innych lokalach to naprawdę podejdźcie do mnie, powiedzcie a będzie wam zagrane
. Zresztą jeśli mam przy sobie dany utwór, o który mnie prosicie to zawsze staram się go puścić. Niestety nie mogę tego uczyńić od razu. Gramy na żywo i to ma pewne ograniczenia. Co do uwag to zawsze jesteśmy otwarci na słowa krytyki, wystarczy podejść do obsługi powiedzieć co przeszkadza, co irytuje, gdzie jest problem, kto się źle zachowuje itd itp.
Zawsze traktujemy Was poważnie i zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby poprawić coś, co jest niedopracowane lub z czym są problemy. A teraz lecę montować projektor i zapraszam na meczyki. Obraz jest naprawdę duży. Co do karaoke to napewno będzie regularnie. Nie wiemy tylko czy lepszy jest czwartek czy niedziela. a może inny dzień?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Phoenix
P.S. Ludzi raz jest dużo, raz mało, bywa różnie. zazwyczaj schodzi się dużo osób dopiero koło godziny 23.00. Wstęp do nas jest zawsze free. Zresztą wpadnijcie oceńcie sami. Zostawiam to Wam.
Trzymajcie się.
Witam Serdecznie ..... Kochani Chciał bym poinformować i zaprosić wszystkich housowiczów i miłośników dobrego a zarazem ( Ostrego Brzmienia ;-) na impreze FANTA ULTRA HOUSE 2010 !!!!! Mega party czyli BIRTHDAY PARTY BY DJ Nighthouse w piatek mała rozgrzewka ;-) a w SOBOTE Maxymalny Odjazd.... Nie zabraknie WYSOKICH LOTOW i dobrych sztosów Muzycznych Tak żeby nie było A CO!!!! strat godzina 20 Jak zwylke w ULTRA VIOLET
ZAPRASZAM NAMIETNIE ;-)!!!
pozdrawiam DJ NIGHTHO
jest jakas strona internetowa albo jakis kontakt do tego klubu?